Geriàtric Aragó

C. Aragó, 293
08009 Barcelona (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Maria Dolores Ortiz
Visitar web     Contactar ahora
Indicador de transparencia:
35%

Desde 1712 € al mes

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

ituat al barri de l´Eixample Dret, al bell mig de la ciutat, el Geriàtric Aragó és un centre gerontològic amb serveis propis de residència assistida. Es una edificació de 8 plantes, integrada en el seu barri, al costat del Passeig de Gràcia i a 2 minuts de Plaça de Catalunya, amb instal.lacions de primera qualitat i destinada a gent que vulgui disposar d´un servei de gran qualitat. Els residents amb autonomia podran mantenir els seus contactes de sempre: el seu cercle d´amistats i els llocs que sempre han freqüentat.

L´activitat del Geriàtric Aragó està orientada de forma que les estades poden ser permanents, llargues o curtes, cobrir períodes de vacances, etapes de recuperació postoperatories o de desenvolupament de qualsevol mena de rehabilitació.

El centre disposa d´habitacions individuals o dobles, amb llum natural, calefacció, aire condicionat, televisió, telèfon i bany assistit. Les instal.lacions comunes estan formades per un menjador amb cuina pròpia, saló de jocs de taula, biblioteca, tallers i gimnàs, perruqueria i d´altres espais a on es realitzen les activitats.

Els serveis mèdics compten amb un equip mèdic format per especialistes en medicina general i geriàtrica, amb infermeres titulades, fisioterapeuta, disposant de consulta i infermeria per les visites diàries, pels controls de medicació i pels programes d´activitats físiques.

Sistema de precios

Places de centre col.laborador i privades

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Terapeuta ocupacional
  • Enfermera
  • Trabajador Social
  • Fisioterapeuta
  • Educador Social

Certificaciones

  • Acreditado Ley de Dependencia

Termómetro de transparencia

35%

Más información

¿Consideras bueno que la residencia de mayores Geriàtric Aragó te dé más información sobre nuestros precios? Llámanos o escríbenos.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Situado en el barrio de l´Eixample Dret, en el centro de la ciudad, al lado del Passeig de Gràcia y a 2 minutos de Plaça de Catalunya.

Transporte público