Residència Ergos

C. Pomaret, 25
08017 Barcelona (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Elena Ventura
Visitar web     Contactar ahora
Indicador de transparencia:
38%

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Residència Ergos ès una llar assistencial per a persones grans que necessiten un permanent suport sanitari i psicològic.

Està situada en un lloc ideal per a un centre d´aquestes característiques, en el barri més tranquil i a la vegada ben comunicat de Barcelona, Sarrià

L´ampli edifici disposa de més de 1.300 metres quadrats en tres plantes comunicades per ascensor, sense barreres arquitectòniques i envoltat d´un ampli i assolellat jardí.

Residència Ergos compta amb un equip de professionals de gran experiència i qualificació per atendre a persones amb un alt nivell de dependència.

Proporcionem atenció mèdica i psicològica continuades, fisioteràpia i rehabilitació, medicació i dietes adequades a cada patologia. Activitats lúdiques i totes les atencions pròpies de les necessitats bàsiques de les persones grans amb la finalitat d`aconseguir el màxim benestar individual i col·lectiu.

¿Qué tipo de edificio es?

Casa con jardín

27 m2 por residente

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Terapeuta ocupacional
  • Educador Social
  • Enfermera
  • Psicólogo
  • Fisioterapeuta
  • Trabajador Social

Titulación del director: Psicologa

Certificaciones

  • Acreditado Ley de Dependencia

Termómetro de transparencia

38%

Más información

Para ponerte en contacto con Residència Ergos que se encuentra en Barcelona (Barcelonès - Barcelona), considera establecer contacto con el número que aparece en la parte superior de la pantalla o tocar el formulario "contactar ahora". De forma rápida te darán toda la información sobre los detalles(plazas, servicios, precios) de establecimiento residencia para ancianos que sufren dependencia.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Paseo Bonanova/ C/ Iradier a la izquierda/ C/ Margenat a la derecha C/ Pomaret

Transporte público
Ferrocarriles de la Generalitat (Sarria) Autobuses 64, 22, 30, 75, 14 etc.