¡ Benvinguts a la nostra pàgina !

Residència Geriàtrica

D O L Ç A L L A R

Escoles Pies, 100
08022 Barcelona
Sarrià - Sant Gervasi
Tel. 93 212 34 28 - 93 417 67 48

 

"... d'ençà que vam fundar la Residència Geriàtrica Dolça Llar, l'any 1980, hem volgut ser fidels al nostre objectiu d'optimitzar la qualitat de vida de les persones grans"

TREBALLEM PER MILLORAR LA QUALITAT DE
VIDA DE LA GENT GRAN.

 

Les persones que dirigim aquesta residència volem fer compatibles el tracte familiar i casolà amb l'atenció més professional i especialitzada. Les 18 persones que treballen amb nosaltres ho fan possible cada dia amb els seus coneixements i la seva dedicació. Des de les persones que treballen a la cuina fins als 2 ATS permanents i el nostre metge especialitzat en geriatria.
La nostra experiència en aquest àmbit ens demostra que el respecte, l'afecte, l'assistència personalitzada, l'atenció professional, el tracte familiar, l'amabilitat de l'entorn, la cura dels petits detalls de la vida quotidiana... són factors que incideixen especialment en l'estat d'ànim i en l'energia vital de les persones grans.

 

 

UN ENTORN QUE CONVIDA A L'ALEGRÍA

 

El nostre jardí és, sempre que el clima ho permet, un espai ideal per al lleure i el repòs. Un oasis de calma i de tranquil.litat, a una de les millors zones residencial de la ciutat de Barcelona, la Bonanova.

 

Dolça Llar és una torre força gran, tenim capacitat per a un màxim de 29 persones. Això ens permet garantir la intimitat de les persones i allotjar -les en funció del seu estat de salut. A Dolça Llar volem que tothom s'hi trobi com a casa i convidem les residents, sempre que sigui factible, a organitzar-se l'habitació a la seva manera i al seu gust.

 

 

ATENCIÓ PROFESSIONAL I TRACTE FAMILIAR

A més a més, oferim un ampli ventall de serveis i activitats: fisioteràpia, podologia, perruqueria, gimnàstica, animadors, servei religiós... i procurem que cada persona rebi l'atenció més adequada al seu estat i a les seves necessitats, per complexes que siguin.

 

Si voleu venir a conèixer DOLÇA LLAR , o desitgeu més informació, truqueu qualsevol dia al 93 212 34 28 y 93 417 67 48. Us atendrem gustosament.
Fent clic sobre el mapa es farà més gran.
   Vosté es el visitant nş: