RESIDÈNCIA ASSISTIDA PER A GENT GRAN.
Av. Catalunya, 36
08182 Sant Feliu de Codines
Tel. 93.866.28.88
- Fax 93.866.37.33

Aquesta bella vila, situada en un indret privilegiat, a 500 metres sobre el nivell del mar, gaudeix de la merescuda fama de tenir l'aire més sa i el clima més assolellat, que difícilment es troba en un mateix lloc, i que és doni pel guariment de malalties reumàtiques i asmàtiques.

La seva ubicació geogràfica la situa a l'abast dels grans centres urbans, ja que es troba a només 28 km. de Barcelona, a 22 de Sabadell i a la mateixa distància de Granollers, cap de partit de la comarca del Vallès Oriental, on la vila hi pertany.

Per les esmentades qualitats, el seu incomparable emplaçament, les belleses naturals i el seu clima saludable i benigne, Sant Feliu de Codines es converteix en un lloc ideal per residir-hi.

Els PINETS és una llar per a gaudir d'una estància agradable, tranquil.la i amb un clima sec, i recomanable.

Disposem de diversos i amplis espais, i també d'unes acollidores i còmodes instal.lacions, ... Menjador, Sala de jocs, Sales d'estar, diversos tipus d'habitacions: individuals i compartides, cambres de bany, banys geriàtrics, etc. Tot amb finestrals a l'exterior i equipament complert.