RESIDÈNCIA GERIÀTRICA

Carrer de Sant Pere, núm. 20 - 17857 SANT JOAN LES FONTS
Tel. 972 29 22 44 / 972 27 04 89

E-Mail

Nš de registro: S04316

 

Només em va caldre tenir una mica d'empenta per venir i em vaig quedar a viure a TORREBLANCA. Ja ho diuen ells, és més que confortable. Fa goig tanta llum i comoditat. Tenen un tracte tan familiar que et sents com a casa.

A més de quedar-t'hi a viure, hi ha centre de dia, i així pots anar a dormir a casa, o si vols pots passar-hi una temporadeta.

Al matí sents la tebior del sol. És un plaer obrir els ulls i trobar-te en una habitació tan acollidora, amb el paisatge de parts i muntanyes darrere els vidres.

Dorms amb la tranquil.litat que, si et cal, de seguida estan per tu i vetllen en tot moment pel teu benestar.

Durant el dia pots fer-te un massatge, una sessió amb el fisioterapeuta, anar al podòleg, a la perruqueria, o assistir a les activitats socioculturals i de teràpia ocupacional que et tenen preparades.

El recinte de la Residència Torreblanca és de 1.348 m2 edificats, 20 habitacions, recepció, sales de fumadors a cada planta, sala d'estar, menjador, despatx per a visites mèdiques, perruqueria, sala de recuperació, gimnàs, garatge, cuina, bugaderia. 1600 m2 de jardí amb glorieta, fonts d'aigua, ornaments per a passejar o seure.

 

Les instalacions són una prioritat: cuidem l'entorn per al seu confort.

Les habitacions poden ser dobles i individuals, i totes tenen cambra de bany completa, fil musical, televisió, detector de foc, sistemes elèctrics de seguretat, telèfon propi amb possibilitat de línia pròpia i centraleta, circuit tancat de televisió (si s'escau), cortines i vànoves de materials ignífugs, cuina pròpia, bugaderia, jaríd privat amb sol tot el dia...

Assistència mèdica: millorem la salut per seguir gaudint.

Disposem de personal titulat i especialitzat (metge, infermera, auxiliars gerocultores...) i de tot un equip de professionals disponibles en qualsevol moment per atendre les necessitats que convinguin (fisioterapeuta, dietista, logopeda, podòleg, dentista, teràpia ocupacional, animador sociocultural, psicòleg...).
Activitats: oferim activitats per continuar descobrint.

A la vida tots necessitem al.licients per aixecar-nos amb el dessig de veure un nou dia. Per això TORREBLANCA disposa programa de sortides a actes i llocs d'interès per als residents.
Sant Joan les Fonts (la Garrotxa, Girona)
A 4 km. d'Olot, 50 km de Girona, 50 km de Figueres, 150 km de Barcelona.

Faci clic sobre el mapa.