Servei d'Ajuda a Domicili del CSSI

Avinguda de Gaudí, 26, 08700 Igualada (Barcelona)

Zonas

Provincias en las que se ofrece el servicio

Barcelona

Servicios

Peluquería

Podología

Servicio médico

Orientación sociosanitaria

Comida domicilio

Servicio médico

Servicios básicos

Mayores

Atención 24 horas

Fisioterapia

Enfermería a domicilio

Limpieza a domicilio

Logopedia

Adaptación de la vivienda

Teleasistencia

Presentació del servei de SAD del CSSI

¿Por qué elegirnos?

La nostra missió és assegurar la qualitat de vida de la gent gran i les persones en situació de dependència d’Igualada i la comarca de l'Anoia, prestant serveis integrals d’atenció social i sociosanitària en els àmbits d’acolliment residencial, centres de dia, hospitals de dia, ajuda domiciliària i habitatges amb serveis.Volem ser el referent comarcal en la prestació de serveis assistencials de màxima qualitat dirigits a millorar el benestar de les persones grans i amb diferents nivells de dependència, comptant amb el reconeixement dels usuaris, famílies, professionals i institucions. Tenim voluntat de servei a les persones grans i amb dependència, tracte humà, transparència en les actuacions, objectivitat en les decisions, eficiència en la gestió i prestació de serveis i reconeixement dels professionals que treballen a l’entitat fomentant l’orgull de pertinença i la igualtat d’oportunitats per a treballadors i usuaris.

Opiniones sobre el centro

0/5

‎0 opiniones

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado

Autovia A2 Barcelona Lleida, sortida 558 (Igualada Est) o sortida 555 (Polígon Industrial).

Transporte público

* Línies regulars de bus Barcelona-Igualada-Barcelona i Igualada-Tarragona-Igualada, de la Hispano Igualadina, tel. 93 804 4451 * Línia regular de bus Barcelona-Lleida-Barcelona amb aturada en Igualada, de l’Alsina Graells, tel 93 265 6866 * Línia R6 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Barcelona (plaça Espanya) a Igualada, tel 93 205 1515 * Les línies LC1, LC2, LTM i LTF de l'autobus urbà d'Igualada tenen parada a l'Avinguda Gaudí, a tocar de la Residència Pare Vilaseca, seu del CSSI.

¿Dudas al buscar un centro de atención domiciliaria?

Te asesoramos para encontrar el mejor centro de atención domiciliaria. Llámanos al 881.505.104

ACCESOS DIRECTOS

EMPRESAS Y PROFESIONALES

INFORMACIÓN CORPORATIVA

ACERCA DE LOS CERTIFICADOS SSL

Copyright ©: Infopenta, S.L Paseo de las Delicias, 30 2 28045 Madrid | Ronda General Mitre, 191 4º2ª. 08023 Barcelona | Tel: 902.17.02.89 | NIF: B62279039