Centre de Dia Bellaire

Can Vehils s/n
08348 Cabrils (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Jordi Pageo
Visitar web         Contactar ahora

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Servei de centre de dia per a gent gran prestat dins la residència de tercera edat Bellaire de Cabrils (El Maresme- Barcelona).

El servei d’acolliment diürn és obert cada dia de dilluns a divendres de 9:00 a 19:30h i està adreçat a totes aquelles persones grans que necessiten un manteniment de les seves funcions físiques i cognitives.

Mitjançant un programa d’activitats per millorar l’autonomia i l’autoestima personal, els usuaris obtenen un benefici en el desenvolupament de les seves capacitats relacionals, emocionals i funcionals; aconseguint una millor qualitat de vida en general i afavorint la conciliació d’horaris amb el seu entorn familiar.

El centre disposa de transport propi porta a porta per la comoditat per les famílies. Això permet obtenir, entre d’altres, una rutina diària que afavoreix i proporciona qualitat de vida i una més bona organització dels horaris de les seves famílies.

El centre també compta amb places privades i places col·laboradores de la Generalitat.

En el centro de día se encontrará como en casa durante el día; Servicio de fisioterapia, psicología, social y animación. Unidad médica y de enfermería. Servicios opcionales de peluqueria, podologia, neurologia y modista.

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Terapeuta ocupacional
  • Educador Social
  • Enfermera
  • Psicólogo
  • Fisioterapeuta
  • Trabajador Social

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
DESDE VILASSAR DE MAR SUBIR POR LA CARRETERA DE CABRILS Y PASADO EL PUENTE DE LA AUTOPISTA A 50 METROS Y A MANO DERECHA SE ENCUENTRA LA URB. SANT CRIST DONDE ESTA LOCALIZADA LA RESIDENCIA GERIÁTRICA Y EL CENTRO DE DÍA PARA MAYORES