Centre de dia Trèvol

c. santa Anna 19 baixos
08901 Hospitalet de Llobregat, l´ (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Montserrat López Soto

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

El Centre de Dia El Trèvol és un centre de dia especialitzat en l'atenció de persones grans amb dependència. Atén un màxim de 30 persones de dilluns a dissabte, tots els mesos de l'any, amb les màximes condicions de qualitat i en un ambient familiar. Compta amb unes àmplies instal·lacions dissenyades seguint les normatives més actuals i l'equip humà està format per un infermer, una fisioterapèuta, 5 vetlladores i personal d'administració. El centre de dia cobreix totes els serveis del dia a dia. Les diverses activitats que es realitzen setmanalment s'adapten a cada usuari i a cada usuària per a qui s'elabora un Pla Individual, i tenen com objectiu el manteniment de les capacitats físiques i cognitives. Opcionalment el centre ofereix serveis de perruqueria, podologia, manicura, banys i transport adaptat. El Centre de Dia El Trèvol és un establiment col·laborador amb el Departament de Benestar Social i Família i disposa de 23 places públiques. Centro de día en Hospitalet de Llobregat.

Sistema de precios

Se segueixen els preus que determina el Departament de Benestar Social i Família i s'ofereixen diversos serveis opcionals de manera individual o en un pack. El preu de les places privades inclouen tots els serveis.

Equipo de profesionales

  • Enfermera
  • Fisioterapeuta
  • Otros profesionales

Titulación del director: Diplomat en Infermeria

Certificaciones

  • Acreditado Ley de Dependencia

Comenta sobre Centre de dia Trèvol

*Los campos con asterisco son obligatorios.

Este formulario es únicamente para que comenten los usuarios o sus familiares. Si quieres contactar con el centro o enviar un currículum, puedes hacerlo desde aquí:

CONTACTAR
 
 
 
 
 
 
 
Valoración del centro *


Le recordamos que, para el funcionamiento del sistema de comentarios, sus datos serán guardados en una base de datos cuya única finalidad es el funcionamiento del sistema de comentarios. Si no desea que sus datos formen parte de la base de datos no confirme el comentario. El titular de la base de datos es Infopenta, S.L. cif: B62279039. En cualquier momento usted podrá modificar o borrar sus datos escribiéndonos a info@inforesidencias.com o a Ronda General Mitre, 191, 4-2 08023 Barcelona

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Avinguda Carrilet direcció Cornellà. Després de Rambla de la Marina, primera travessia a la dreta.

Transporte público
Metro Línia 1. Avinguda Carrilet. A 200 metres Ferrocarrils de la Generalitat. Avinguda Carrilet. A 200 metres. Bus Línies L10 - L12. Parada Prat de la Riba Rambla Marina. A 150 metres.

Comentarios

Todavía no hay comentarios de Centre de dia Trèvol