Residència Sant Cebrià

Camí dels Francesos 6
08391 Tiana (Barcelona)
Ver teléfono  * Pedir información a David Juan-Creix
Visitar web     Pedir información
Indicador de transparencia:
56%

Desde 1873 € al mes


5è aniversari Sant Cebrià

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Serveis Assistencials Sant Cebrià és la societat que porta a terme l’explotació de la Residència i Centre de Dia Municipal Sant Cebrià de l’Ajuntament de Tiana i neix amb l’objectiu de donar resposta a l’actual demanda de serveis residencials i diürns adreçats a la gent gran.

MISSIÓ

El nostre afany és aconseguir un espai de vida proper i familiar pels usuaris del centre, una òptima qualitat de vida i un tracte personalitzat, en funció del seu nivell de dependència.

VISIÓ

Des dels seus inicis, Sant Cebrià vol ser un centre gerontològic innovador i de referència en el sector i desenvolupar serveis especialitzats orientats a l’atenció integral de la gent gran.

VALORS I CULTURA

Treballem des de els següents principis i valors:

Dignitat: Gaudir d’intimitat, mantenir la imatge personal de sempre i el respecte per la informació personal són algunes de les garanties que oferim als nostres usuaris, tant si mantenen les seves capacitats cognitives com si no.

Flexibilitat: Viure en un centre gerontològic no ha d’implicar perdre la capacitat de mantenir els hàbits de les persones respecte als menús, els horaris, els espais, etc. Tenim un ventall d’opcions per a les persones que viuen a Sant Cebrià, orientades a respectar al màxim els seus costums i preferències.

Proximitat i transparència: Volem ser propers a les famílies i entitats que es preocupen per la gent gran. Disposem d’un ampli horari d’atenció a les famílies així com d’assessorament especialitzat en totes les àrees professionals.

Model integral de persona: Pels nostres professionals el benestar de les persones és fruït de l’equil.libri d’aspectes físics, psicològics i socials i per tant cal donar resposta a tots ells per aconseguir que els usuaris gaudeixin d’una atenció òptima.

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero con jardín

36 m2 por residente

Equipo de profesionales

 • Médico
 • Terapeuta ocupacional
 • Educador Social
 • Enfermera
 • Psicólogo
 • Otros profesionales
 • Fisioterapeuta
 • Trabajador Social

Titulación del director: Estudis superiors

Certificaciones

 • Acreditado Ley de Dependencia
 • Certificado de calidad
 • ISO 9001:2015 + UNE 158101
 • Otras certificaciones
 • UNE 158101:2008

Documentación

Termómetro de transparencia

56%

Más información

Residència Sant Cebrià es una posibilidad razonable cuando se vive una situación en que se precisa ingresar en un establecimiento residencia para personas mayores de la 3ª edad en las cercanías de Tiana (Barcelona). Si piensas oportuno recibir toda la información sobre el sitema de precios e ingreso, solo te hace falta comunicar con la dirección del centro. Te ofrecerán diferentes opciones y te ayudrán en el proceso de búsqueda de residencia.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Desde Barcelona direcció a Mataró por la B-20. Salir en salida 22 ( Mollet) y desvio hacia Tiana

Transporte público
Desde Barcelona coger tren hacia Montgat. En Montgat coger autobús B-29 o B-34 (delante estación ferrocarril de Montgat) y bajar en parada Tiana_Colegio Lola Anglada