Residència Santa Maria del Tura

C/. Bisbe Guillamet, No. 5
17800 Olot (Girona)
Ver teléfono  * Contactar con Monica Portas/Joan Viñas
Visitar web     Contactar ahora
Indicador de transparencia:
26%

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

La Residència Santa Maria del Tura és un centre dedicat a proporcionar una cura integral a l'adult gran, tot ajudant-lo a obtenir una millor qualitat de vida, en tots els aspectes: físic, psicològic, social i espiritual.

Es tracta d'un centre col·laborador del Departament de Benestar Social de la Generalitat i la seva titularitat pertany a l'Institut de Religioses de Sant Josep de Girona.

L'objectiu de tots els professionals és donar la millor atenció als residents mitjançant una assistència integral i personalitzada.

La missió que realitzem com a religioses de Sant Josep de Girona des de la Residència Santa Maria del Tura consisteix en l'exercici de la caritat envers els malalts, ancians i necessitats, prestant-los assistència religiosa i integral, expressant amb fets i paraules els gests de tendresa, proximitat i misericòrdia de Jesús.

"Alleujar el dolor i sembrar la pau" és el lema que pretenem descobrir i que assolim en el servei que tots els professionals fem dia a dia.

Per aconseguir aquest objectiu, i ser fidels al carisma rebut de Maria Gay Tibau ens avala el coneixement i experiència acumulats que al llarg de la història donen testimoni d'aquest saber fer.

Els nostres valors rellevants es recullen en els nostres inicis:

Servir i vetllar, tot respectant sempre els principis de l'ètica moral catòlica, amb promptitud, respecte i qualitat de tracte. Per fer-ho, comptem amb un bon nombre de religioses i col·laboradors seglars.

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero con jardín

Termómetro de transparencia

26%

Más información

Aquí has visto algunos datos sobre nosotros ¿quieres la residencia Residència Santa Maria del Tura te facilite información en relación a la vida en nuestra residencia y las condiciones de ingresar (precios, plazas libres..)? Llama al teléfono que aparece en la parte superior o rellena el formulario "contactar ahora".

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
La Residència està situada en un enclavament privilegiat: al centre d'Olot, capital de la comarca de la Garrotxa, fet que facilita l'accés als comerços i serveis bàsics que fan la vida més fàcil i agradable als nostres residents

Transporte público