Can Camp Residencial

Mimosa 10
08480 Ametlla del Vallès, l´ (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Antoni Piqué
Visitar web
Indicador de transparencia:
70%

Desde 1850 € al mes

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Residènci Can Camp Residencial, ofereix a l'Ametlla del Vallès una atenció integral i una alta qualitat de vida en un entron agradable, saludable i segur per a perones grans autònomes i dependents. El centre cobreix totes les necessitats higienico-mèdiques, nutricionals, de recuperació física, de suport emocional, etc. En definitiva tot allò relacionat amb la persona. El centre també s'encarrega de altres aspectes com la neteja o la bugaderia. L'objectiu és que tot allò que sigui necessari per al benestar dels usuaris, el centre sigui capaç de oferir-ho amb professionalitat i eficàcia. El personal de Can Camp Residencial mostra una actitud vigilant i de permanent disponibilitat per poder donar resposta a les inquietuds i necessitats particulars dels residents. L'equip professional s'organitza en àrees de gestió concretes que actuen específicament en el seu àmbit però que alhora procuren un obectiu comú, el bon funcionament del centre i el benestar de les persones que hi viuen.

Sistema de precios

Plazas privadas y financiadas por la Generalitat

¿Qué tipo de edificio es?

Casa con jardín

70 m2 por residente

Equipo de profesionales

 • Médico
 • Terapeuta
 • Trabajador Social
 • Otros profesionales
 • Enfermera
 • Ocupacional
 • Educador Social
 • Fisioterapeuta
 • Psicólogo
 • Animador Sociocultural

Ratio de personal: 5-6 empleados por cada 10 residentes

Certificaciones

 • Acreditado Ley de Dependencia

Documentación

Termómetro de transparencia

70%

Comenta sobre Can Camp Residencial

*Los campos con asterisco son obligatorios.

Este formulario es únicamente para que comenten los usuarios o sus familiares. Si quieres contactar con el centro o enviar un currículum, puedes hacerlo desde aquí:

CONTACTAR
 
 
 
 
 
 
 
Valoración del centro *


Le recordamos que, para el funcionamiento del sistema de comentarios, sus datos serán guardados en una base de datos cuya única finalidad es el funcionamiento del sistema de comentarios. Si no desea que sus datos formen parte de la base de datos no confirme el comentario. El titular de la base de datos es Infopenta, S.L. cif: B62279039. En cualquier momento usted podrá modificar o borrar sus datos escribiéndonos a info@inforesidencias.com o a Ronda General Mitre, 191, 4-2 08023 Barcelona

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
L’Ametlla del Vallès es troba a mig camí de la ciutat condal, Barcelona, i de la capital d’Osona, Vic. Així doncs, la seva siutació és excel•lent i la millor via d’accés és l’autovia C-17. Des del Maresme la millor opció és agafar la C-60

Transporte público
La parada d'autobús municipal és la del barri de Can camp. Si veniu de fora del municipi haureu d'utilitzar el servei de www.sagales.com que us pot acostar des de qualsevol dels municipis veïns (també des de la garriga o granollers amb parada de rodalies RENFE)

Comentarios

Todavía no hay comentarios de Can Camp Residencial