Residencia tercera edat Mar i Sol

Plaça de la Llibertat, 6
17252 Calonge (Girona)
Ver teléfono  * Contactar con GERMAN PEREZ
Visitar web
Indicador de transparencia:
55%

Desde 1620 € al mes

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

La Residència Mar i Sol està situada a Sant Antoni de Calonge (a la comarca del Baix Empordà)

La nostra màxima és «contribuir a un envelliment saludable de les persones que s'hi allotgen sempre essent una empresa eficient, eficaç i d´alta qualitat». Per això volem garantir una qualitat de vida satisfactòria per als nostres residents, tot fomentant l´autonomia personal i el benestar físic i social i oferint una atenció individualitzada, personalitzada i de tracte familiar, fent servir un equip de treball multidisciplinar.

Ens ajustem als diferents tipus d'estades que ens demanen els residents, així, la Residència Mari i Sol ofereix diferents possibilitats que s'adapten a les necessitats de cada ancià i família: llargues estades, curtes estades i descansos familiars, centre de dia, estades de caps de setmana i estades per períodes de convalescència.

Els serveis prestats inclouen: servei mèdic, servei de fisioteràpia, servei d´infermeria, servei de cuina pròpia i cuina tradicional, i servei de bugaderia. També, servei de perruqueria, podologia i acompanyaments a visites mèdiques.

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Otros profesionales
  • Enfermera
  • Fisioterapeuta

Titulación del director: Médico

Termómetro de transparencia

55%

Comenta sobre Residencia tercera edat Mar i Sol

*Los campos con asterisco son obligatorios.

Este formulario es únicamente para que comenten los usuarios o sus familiares. Si quieres contactar con el centro o enviar un currículum, puedes hacerlo desde aquí:

CONTACTAR
 
 
 
 
 
 
 
Valoración del centro *


Le recordamos que, para el funcionamiento del sistema de comentarios, sus datos serán guardados en una base de datos cuya única finalidad es el funcionamiento del sistema de comentarios. Si no desea que sus datos formen parte de la base de datos no confirme el comentario. El titular de la base de datos es Infopenta, S.L. cif: B62279039. En cualquier momento usted podrá modificar o borrar sus datos escribiéndonos a info@inforesidencias.com o a Ronda General Mitre, 191, 4-2 08023 Barcelona

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Sant Antoni de Calonge (Girona), entre Calonge i Palamós

Comentarios

Todavía no hay comentarios de Residencia tercera edat Mar i Sol