Servei d’Atenció Domiciliària Aymar i Puig

Av Germans Aymar i Puig 9, 08328 Alella (Barcelona)

Provincias en las que se ofrece el servicio:

Barcelona

¿Dudas al buscar un centro de atención domiciliaria?

Te asesoramos para encontrar el mejor centro de atención domiciliaria

¿Por qué elegirnos?

Servei assistencial individualitzat, preventiu i rehabilitador dintre de l’àmbit domèstic per a totes aquelles persones que tinguin un nivell de dependència funcional o psíquic, atenent la cobertura de les necessitats de les activitats de la vida diària, cognitives, socials i de suport familiars.

Els nostres serveis d’atenció domiciliària estan enfocats a ajudar i donar resposta a les demandes de les persones en situació de manca d’autonomia personal i d’activitats de la vida diària dins de la llar. Mantenir el màxim temps possible a la persona en el seu entorn, dins de la promoció de la millora de la qualitat de vida és el nostre objectiu fonamental.

En l'actualitat la Fundació també és gestora pública dels Serveis d'Atenció Domiciliària dels Municipis de Llinars del Vallès, Arenys de Munt, Vilalba de Sasserra i Sant Pere de Ribes.

Más información

Aquí has visto algunos datos sobre nosotros ¿quieres la residencia de mayores Servei d’Atenció Domiciliària Aymar i Puig te facilite información relativa a nuestros precios? Llámanos.

¿Dudas al buscar un centro de atención domiciliaria?

Te asesoramos para encontrar el mejor centro de atención domiciliaria

  • Servicio gratuito
  • Te informamos sobre disponibilidades y tarifas
  • Te organizamos una visita
Empezar la búsqueda

Localización