Servei d’Atenció Domiciliària Aymar i Puig

Av Germans Aymar i Puig 9
08328 Alella (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Sílvia Vázquez i Albert
Visitar web     Contactar ahora

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Servei assistencial individualitzat, preventiu i rehabilitador dintre de l’àmbit domèstic per a totes aquelles persones que tinguin un nivell de dependència funcional o psíquic, atenent la cobertura de les necessitats de les activitats de la vida diària, cognitives, socials i de suport familiars.

Els nostres serveis d’atenció domiciliària estan enfocats a ajudar i donar resposta a les demandes de les persones en situació de manca d’autonomia personal i d’activitats de la vida diària dins de la llar. Mantenir el màxim temps possible a la persona en el seu entorn, dins de la promoció de la millora de la qualitat de vida és el nostre objectiu fonamental.

En l'actualitat la Fundació també és gestora pública dels Serveis d'Atenció Domiciliària dels Municipis de Llinars del Vallès, Arenys de Munt, Vilalba de Sasserra i Sant Pere de Ribes.

Más información

Servei d’Atenció Domiciliària Aymar i Puig pudiera ser una idea correcta si se considera la necesidad de encontrar una residencia orientada a la tercera edad con dependencia en la zona de Alella. Si consideras adecuado saber más en relación a detalles de la residencia, considera hablar con el teléfono que aparece en la ficha. Te atenderán encantados

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado

Transporte público