Atenem

Secretari Coloma, 64 Esc A entr 4
08024 Barcelona (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Montse
Visitar web     Contactar ahora


Atenem SAD Ayuda a domicilio para ancianos en Barcelona

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Hi ha molts motius per triar ATENEM quan es necesita una solució d'atenció a gent gran en el seu domicili.

ATENEM és una empresa de Serveis d'Atenció a Domicili (SAD Ajut domicilari) i a Recursos Externs amb seu a Barcelona, Centrat en la Persona i amb la Persona.

Oferim diferents ajuts i atencions en el domicili a les persones beneficiaries, acompanyaments i suports a diferents recursos externs.

Som un suport a les famílies que es troben per motius personals, físics, psicològics o socials, en situacions de voler gaudir de temps lliure, descans o vida social.

Tant si aquestes situacions son degudes per una reducció d'autonomia personal, familiar o de dependència temporal o permanent per poder realitzar les activitats habituals de la vida quotidiana.

Más información

Si después de ver estos datos quieres contactar con Atenem situada en Barcelona (Barcelonès - Barcelona), lo mejor es utilizar el número de teléfono que encontrarás en la parte superior de la pantalla o tocar en el enlace contactar ahora. De forma ágil te ofrecerán información respecto a si hoy tienen plazas disponibles y a qué precio en centro residencial dirigido a ancianos o de la 3ª edad.

Localización