Servei de suport Domiciliari M3 Sta. Coloma

Avda. Sta. Coloma 54 4º1ª
08922 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Marisa o Ramón
Visitar web

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

L’Associació M3 Serveis Socials, és una entitat de suport a diversos col·lectius, creada l’any 2004, d’àmbit territorial autonòmic i població destinatària diversa.

La nostra entitat està federada a la Confederació ECOM.

Una altra entitat amb qui estem associats és FEDER Catalunya (Federació d’Enfermetats poc prevalents). A més, pertanyem al Consell Nacional de Dones de Catalunya y la Plataforma Unitaria Contra les Violencies de Gènere.

A nivell local, participem en el consell de dones, al grup de treball del consell de salut i al de discapacitat.

Aquesta associació, sense ànim de lucre, està formada per professionals de camps diversos, voluntaris i col·lectius diversos: dones, persones amb malalties minoritàries i persones amb discapacitat. cadiras

Volem contribuir, amb les eines al nostre abast, per tal que tots puguem gaudir d’una millor qualitat de vida i de benestar, en els diferents àmbits: individual, familiar i social.

Àrees d’actuació El Suport de l’entitat M3 es dirigeix a diferents col·lectius de la població, en especial: persones amb discapacitat, dones, famílies, malalties minoritàries (com per exemple Espina Bífida, Transtorn de la Hipòfisi, PostPolio i altres), nous ciudadans… L’entitat treballa a nivell individual, grupal i comunitari, segons les necessitats de la persona. A nivell comunitari treballem amb altres entitats, federacions i/o administració.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado

Transporte público