Servei d'Ajuda a Domicili del CSSI

Avinguda de Gaudí, 26
08700 Igualada (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Amalia
Visitar web


Presentació del servei de SAD del CSSI

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

La nostra missió és assegurar la qualitat de vida de la gent gran i les persones en situació de dependència d’Igualada i la comarca de l'Anoia, prestant serveis integrals d’atenció social i sociosanitària en els àmbits d’acolliment residencial, centres de dia, hospitals de dia, ajuda domiciliària i habitatges amb serveis.Volem ser el referent comarcal en la prestació de serveis assistencials de màxima qualitat dirigits a millorar el benestar de les persones grans i amb diferents nivells de dependència, comptant amb el reconeixement dels usuaris, famílies, professionals i institucions. Tenim voluntat de servei a les persones grans i amb dependència, tracte humà, transparència en les actuacions, objectivitat en les decisions, eficiència en la gestió i prestació de serveis i reconeixement dels professionals que treballen a l’entitat fomentant l’orgull de pertinença i la igualtat d’oportunitats per a treballadors i usuaris.

Sistema de precios

Flexible

Comenta sobre Servei d'Ajuda a Domicili del CSSI

*Los campos con asterisco son obligatorios.

Este formulario es únicamente para que comenten los usuarios o sus familiares. Si quieres contactar con el centro o enviar un currículum, puedes hacerlo desde aquí:

CONTACTAR
 
 
 
 
 
 
 
Valoración del centro *


Le recordamos que, para el funcionamiento del sistema de comentarios, sus datos serán guardados en una base de datos cuya única finalidad es el funcionamiento del sistema de comentarios. Si no desea que sus datos formen parte de la base de datos no confirme el comentario. El titular de la base de datos es Infopenta, S.L. cif: B62279039. En cualquier momento usted podrá modificar o borrar sus datos escribiéndonos a info@inforesidencias.com o a Ronda General Mitre, 191, 4-2 08023 Barcelona

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Autovia A2 Barcelona Lleida, sortida 558 (Igualada Est) o sortida 555 (Polígon Industrial).

Transporte público
* Línies regulars de bus Barcelona-Igualada-Barcelona i Igualada-Tarragona-Igualada, de la Hispano Igualadina, tel. 93 804 4451 * Línia regular de bus Barcelona-Lleida-Barcelona amb aturada en Igualada, de l’Alsina Graells, tel 93 265 6866 * Línia R6 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Barcelona (plaça Espanya) a Igualada, tel 93 205 1515 * Les línies LC1, LC2, LTM i LTF de l'autobus urbà d'Igualada tenen parada a l'Avinguda Gaudí, a tocar de la Residència Pare Vilaseca, seu del CSSI.

Comentarios

Todavía no hay comentarios de Servei d'Ajuda a Domicili del CSSI