Servei d'Ajuda a Domicili del CSSI

Avinguda de Gaudí, 26, 08700 Igualada (Barcelona)

Provincias en las que se ofrece el servicio:

Barcelona

¿Dudas al buscar un centro de atención domiciliaria?

Te asesoramos para encontrar el mejor centro de atención domiciliaria

Servicios

Peluquería - Sí

Peluquería

Orientación sociosanitaria - Sí

Orientación sociosanitaria

Comida domicilio - Sí

Comida domicilio

Servicios básicos - Sí

Servicios básicos

Mayores - Sí

Mayores

Atención 24 horas - Sí

Atención 24 horas

Fisioterapia - Sí

Fisioterapia

Limpieza a domicilio - Sí

Limpieza a domicilio

Adaptación de la vivienda - Sí

Adaptación de la vivienda

Presentació del servei de SAD del CSSI

¿Por qué elegirnos?

La nostra missió és assegurar la qualitat de vida de la gent gran i les persones en situació de dependència d’Igualada i la comarca de l'Anoia, prestant serveis integrals d’atenció social i sociosanitària en els àmbits d’acolliment residencial, centres de dia, hospitals de dia, ajuda domiciliària i habitatges amb serveis.Volem ser el referent comarcal en la prestació de serveis assistencials de màxima qualitat dirigits a millorar el benestar de les persones grans i amb diferents nivells de dependència, comptant amb el reconeixement dels usuaris, famílies, professionals i institucions. Tenim voluntat de servei a les persones grans i amb dependència, tracte humà, transparència en les actuacions, objectivitat en les decisions, eficiència en la gestió i prestació de serveis i reconeixement dels professionals que treballen a l’entitat fomentant l’orgull de pertinença i la igualtat d’oportunitats per a treballadors i usuaris.

Sistemas de precios

Flexible

Más información

Servei d'Ajuda a Domicili del CSSI podría considerarse una posibilidad razonable si es que se hace imprescindible ingresar en un establecimiento residencial que se dirija a dependientes mayores en las cercanías de Igualada. Si necesitas saber más en relación a las condiciones de ingreso, precios y otros detalles, solo te hace falta comunicar con el teléfono o la ficha "contactar ahora" Te facilitarán la información que precisas de forma inmediata.

¿Dudas al buscar un centro de atención domiciliaria?

Te asesoramos para encontrar el mejor centro de atención domiciliaria

  • Servicio gratuito
  • Te informamos sobre disponibilidades y tarifas
  • Te organizamos una visita
Empezar la búsqueda

Cada dia amb els més grans

Opiniones sobre el centro

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado

Autovia A2 Barcelona Lleida, sortida 558 (Igualada Est) o sortida 555 (Polígon Industrial).

Transporte público

* Línies regulars de bus Barcelona-Igualada-Barcelona i Igualada-Tarragona-Igualada, de la Hispano Igualadina, tel. 93 804 4451 * Línia regular de bus Barcelona-Lleida-Barcelona amb aturada en Igualada, de l’Alsina Graells, tel 93 265 6866 * Línia R6 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Barcelona (plaça Espanya) a Igualada, tel 93 205 1515 * Les línies LC1, LC2, LTM i LTF de l'autobus urbà d'Igualada tenen parada a l'Avinguda Gaudí, a tocar de la Residència Pare Vilaseca, seu del CSSI.