ABI llar Serveis Assistencials SL.

Plaça Catalunya 1 4ª planta
08002 Barcelona (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Núria Carrillo
Visitar web

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

ABI : Assistència Benestar Integral ABI llar som un equip de persones que treballem i ens adaptem a la situació física, cognitiva i anímica de la persona que acompanyem. Ens enfoquem en les seves capacitats i en proporcionar l'assistència que afavoreixi la màxima autonomia de la persona, així com la seva permanència i integració dintre un entorn familiar i favorable, avocant la nostra experiència i professionalitat.' L'element que ens diferencia és que estem compromesos en que tot el temps que estem junts sigui útil, efectiu i actiu i s’ompli amb el màxim d’activitats bàsiques i lúdiques possibles que generin millores en la qualitat de vida de la persona. El nostre equip de professionals treballa amb excel·lència, respecte i seguretat per propiciar el BENESTAR de la persona i de tot el nucli familiar, generant espais sans on gaudir i gaudir-vos. Posem a la seva disposició tots els nostres serveis, que s’adeqüen als vostres horaris, costums, preferències i necessitats , donat el suport necessari per continuar realitzant les activitats quotidianes de la vida diària, ja siguin funcionals, d’organització o de convivència, respectant i recolzant a la persona el temps necessari per acceptar els canvis que estan produint l’edat, la malaltia o qualsevol altra situació de dependència. A ABI llar, fem una valoració en el teu propi domicili, de forma gratuïta, i INTEGRAL , per tal aportat solucions i participar de les decisions més adequades per a la persona i els familiars , descarregant de les petites i les grans dificultats del dia a dia, els 365 dies de l’any.

Sistema de precios

Packs amb preus definits i pressupostos a mida de les necessitats de la persona usuària.

Comenta sobre ABI llar Serveis Assistencials SL.

*Los campos con asterisco son obligatorios.

Este formulario es únicamente para que comenten los usuarios o sus familiares. Si quieres contactar con el centro o enviar un currículum, puedes hacerlo desde aquí:

CONTACTAR
 
 
 
 
 
 
 
Valoración del centro *


Le recordamos que, para el funcionamiento del sistema de comentarios, sus datos serán guardados en una base de datos cuya única finalidad es el funcionamiento del sistema de comentarios. Si no desea que sus datos formen parte de la base de datos no confirme el comentario. El titular de la base de datos es Infopenta, S.L. cif: B62279039. En cualquier momento usted podrá modificar o borrar sus datos escribiéndonos a info@inforesidencias.com o a Ronda General Mitre, 191, 4-2 08023 Barcelona

Localización

Comentarios

Todavía no hay comentarios de ABI llar Serveis Assistencials SL.