DomusVi Ca N´Amell

Rafael Casanova 3
08330 Premià de Mar (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Atención al cliente
Visitar web     Contactar ahora
Indicador de transparencia:
34%

Desde 1650 € al mes


Residencia para mayores Ca N'Amell

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Ens agradaria donar-li la benvinguda al Centre Residencial de CA N’AMELL Una residència de gent gran situada a Premià de Mar, al Maresme, molt a prop de Barcelona.

Gràcies a les característiques arquitectòniques del centre, amb 311 llits i una gran quantitat d'espais i aules multifuncionals on es poden realitzar tot tipus d'activitats, els nostres residents trobaran les màximes comoditats, serveis innovadors, instal·lacions molt ben preparades i pensades per garantir una estança agradable i una molt bona qualitat de vida. També oferim servei de centre de dia i disposem d’aparcament privat al mateix edifici.

El nostre objectiu principal, és entre d’altres, crear un entorn familiar i acollidor per tal que el resident es trobi el més confortable possible i fent que es senti com a casa, però sense obviar aspectes primordials com les activitats diàries necessàries per a una persona gran.

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero con jardín

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Terapeuta ocupacional
  • Educador Social
  • Enfermera
  • Psicólogo
  • Fisioterapeuta
  • Trabajador Social

Termómetro de transparencia

34%

Más información

Para obtener más información de DomusVi Ca N´Amell en Premià de Mar (Maresme - Barcelona), te recomendamos utilizar el teléfono que puedes ver en la ficha de la residencia o hacer clik en el formulario de contacto contactar ahora. De forma ágil te informarán en relación si hoy tienen plazas disponibles y a qué precio en establecimiento residencial pensado para de la atención a ancianos depedientes.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Premià de Mar es troba situat a escassos 20 quilòmetres de Barcelona i a 10 de Mataró, al sud de la comarca del Maresme. Les seves comunicacions resulten excel·lents, tan si triem anar-hi amb cotxe (Carretera N-II i Autopista C-32) com si ens volem desplaçar en transport ferroviari (amb trens cada 15 minuts en sentit Barcelona com en sentit Girona).