Residència assistida i centre de dia per a gent gran LAIA

Miquel Biada, 45
08302 Mataró (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Montserrat Alsina
Visitar web
Indicador de transparencia:
40%

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

La Residència Geriàtrica Laia, situada al centre de Mataró, Maresme, és un centre privat i col·laborador del programa d’acolliment residencial de la Generalitat de Catalunya de 108 places que pertany al grup Delta Serveis Sociosanitaris S.L. i des de l’any 2000 ens dediquem a l’atenció a les persones grans en diversos graus de dependència.

La Residència Geriàtrica Laia està especialment dissenyada perquè les persones grans hi visquin amb alegria, comoditat i confiança.

Tots els serveis que ofereix estan orientats a preservar la salut i l’autoestima de les persones que hi són ateses, a potenciar la seva autonomia personal i proporcionar-los la millor qualitat de vida possible, en un marc de convivència agradable i enriquidora.

La qualitat tècnica i humana dels professionals que hi treballen està dirigida a atendre, de manera integral i personalitzada, les necessitats de cada resident, amb la voluntat de satisfer, sempre que sigui possible, les seves preferències i els suggeriments dels familiars.

Tot això fa que la Residència Geriàtrica Laia sigui, a la ciutat de Mataró, el centre idoni per sentir-se segur, confortable i acompanyat.

Comptem amb

- Servei mèdic.
- Servei d’infermeria.
- Servei de fisioteràpia.
- Servei de teràpia ocupacional.
- Servei de psicologia.
- Servei de treball social.
- Servei pastoral.
- Dinamització sociocultural.
Unitat d’Alzheimer.
Centre de dia.

El convidem a conèixer-nos.

Sistema de precios

Según tipo de habitación y dependencia

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero con jardín

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Terapeuta ocupacional
  • Animador Sociocultural
  • Enfermera
  • Trabajador Social
  • Fisioterapeuta
  • Educador Social

Certificaciones

  • Acreditado Ley de Dependencia

Termómetro de transparencia

40%

Más información

Residència assistida i centre de dia per a gent gran LAIA podría considerarse una posibilidad buena cuando se considera la necesidad de encontrar un establecimiento residencial que se dirija a la 3ª edad en o cerca de Mataró (Barcelona). Si deseas recibir información en relación a la vida en la residencia y la posibilidad de ingresar, solo tienes que ponerte en contacto con la dirección del centro. No esperes. Contáctnos.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
cotxe privat , tren , autobusos Cases