Residència Les Masies

Can Flaquer 48
08100 Mollet del Vallès (Barcelona)
Ver teléfono  * Contactar con Elisabet Mesa
Visitar web     Contactar ahora
Indicador de transparencia:
36%

Desde 1800 € al mes

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Amb la garantia de Fiatc, la mútua líder de Catalunya

Residència les Masies a Mollet del Vallès compta amb un disseny adaptat i dotat de l'última tecnologia, que s'estructura en diverses unitats de convivència, totes les habitacions són exteriors i disposen de televisió, bany, atenció 24 hores i dispositius d'urgències. El centre disposa de zones comunes amb connexió a internet i d'espais per atendre persones autònomes o en situació de dependents, així com a unitat de demències i Alzheimer.

El Centre Residencial per a gent gran Les Masies de Mollet (situat a Mollet del Vallès) és propietat d’Inverfiatc, una societat que cotitza als primers mercats de Borsa de Barcelona i Madrid dedicada principalment als serveis per a la gent gran i que es troba participada majoritàriament per Fiatc Assegurances, la primera mútua de Catalunya.

Al centre residencial Les Masies de Mollet també li oferim servei de centre de dia. Atenció personalitzada tots els dies de l’any i flexibilitat horària adaptada a cada necessitat.

¿Qué tipo de edificio es?

Edificio entero con jardín

Certificaciones

  • Acreditado Ley de Dependencia

Termómetro de transparencia

36%

Más información

Si consieras ingresar en Residència Les Masies que está en Mollet del Vallès (Barcelona), lo mejor es marcar el teléfono que se encuentra un poco más arriba o hacer clik en el link contactar ahora. En poco tiempo te faciliarán información sobre si hoy tienen plazas disponibles y a qué precio en centro residencial de mayores dependientes que precisas.

Localización

Cómo llegar

Vehículo privado
Autopista AP-7 Hi ha una sortida de l'autopista direcció sud que enllaça amb l'avinguda d'Antoni Gaudí, que és l'eix central de la ciutat. Hi ha una altra sortida direcció nord al barri de Can Borrell.

Autopista C-33 La sortida 1 de l'autopista enllaça amb la carretera C-59, direcció Caldes de Montbui, i amb l'avinguda de Burgos. La sortida 2, de Parets, permet accedir a les zones industrials.

Carretera C-17 La sortida 9, permet accedir al carrer de Can Flequer i és l'accés als polígons industrials de Can Prat i de Can Magarola, i a la zona industrial de Martorelles. La sortida sud enllaça amb l'avinguda de Badalona i amb la carretera B-500.

Transporte público
Amb Autobús: Sagalés enllaça Mollet amb Barcelona, Granollers i altres municipis del Vallès. També cobreix la línia entre Mollet i Badalona/Sabadell, i amb Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Hi ha una línia nocturna que uneix Mollet amb Barcelona i Granollers.

Estació de RENFE Línia de rodalies R-3 (Barcelona-Puigcerdà). L'estació de Mollet-Santa Rosa, està situada a 10 minuts a peu del centre residencial. Té parada d'autobús urbà.