Residencia Guillem Mas

C/. Vall, No. 69
08360 Canet de Mar (Barcelona)
Visitar web
Indicador de transparencia:
50%

Desde 1414 € al mes

Datos relevantes

¿Porqué elegirnos?

Ubicada en les instal·lacions de l’antic Hospital de Canet, la Residència Guillem Mas és un centre de llarga tradició i arrelament destinat a l’atenció de persones grans. La titularitat de la residència és de la Fundació Privada Guillem Mas, que és una entitat sense afany de lucre. El seu origen es remunta al segle XVIII, quan atenien tuberculosos i fou en data de 28 de febrer de 1889 que el mossèn Guillem Mas en féu donació a l'Ajuntament. Durant molts anys i fins al 2004 ha estat regit per les germanes dominiques.

La residència és un centre col·laborador del Departament de Benestar i família de la Generalitat de Catalunya, i manté una estreta col·laboració amb l’Ajuntament de Canet de Mar.

La Guillem Mas ofereix 77 places de residència assistida, 22 places de llar residència i 10 places de centre de dia. A més, disposa de dues habitacions de “respir” com a servei addicional per a persones que estan a càrrec dels seus familiars i, puntualment, puguin necessitar la residència. Actualment hi ha un projecte d'ampliació per a habilitar la sisena planta, a causa de l'elevada demanda i llista d'espera.

¿Qué tipo de edificio es?

Casa con jardín

51 m2 por residente

Equipo de profesionales

  • Médico
  • Ocupacional
  • Educador Social
  • Enfermera
  • Psicólogo
  • Animador Sociocultural
  • Fisioterapeuta
  • Trabajador Social

Titulación del director: Enfermeria

Certificaciones

  • Acreditado Ley de Dependencia

Termómetro de transparencia

50%

Comenta sobre Residencia Guillem Mas

*Los campos con asterisco son obligatorios.

Este formulario es únicamente para que comenten los usuarios o sus familiares. Si quieres contactar con el centro o enviar un currículum, puedes hacerlo desde aquí:

CONTACTAR
 
 
 
 
 
 
 
Valoración del centro *


Le recordamos que, para el funcionamiento del sistema de comentarios, sus datos serán guardados en una base de datos cuya única finalidad es el funcionamiento del sistema de comentarios. Si no desea que sus datos formen parte de la base de datos no confirme el comentario. El titular de la base de datos es Infopenta, S.L. cif: B62279039. En cualquier momento usted podrá modificar o borrar sus datos escribiéndonos a info@inforesidencias.com o a Ronda General Mitre, 191, 4-2 08023 Barcelona

Localización

Comentarios

Todavía no hay comentarios de Residencia Guillem Mas