08/06/2009

EL DASC ORGANIZA EL SEGUNDO CURSO DE DIRECTORES DE RESIDENCIA

EL GABINET TÈCNIC D'ACCIÓ SOCIAL I CIUTADANIA ORGANITZA LA SEGONA EDICIÓ DEL CURS SEMIPRESENCIAL DE GESTIÓ I DIRECCIÓ DE RESIDÈNCIES

Us informem que, en el marc del Programa de formació per al personal del Sistema català de Serveis Socials, el Gabinet Tècnic ha organitzat la 2a. edició del curs GESTIÓ I DIRECCIÓ DE CENTRES RESIDENCIALS D’ATENCIÓ A LA GENT GRAN. PLANIFICACIÓ I GESTIÓ DE RECURSOS HUMANS. DIRECCIÓ ECONÒMICO-FINANCERA.

Aquest curs està organitzat pel Departament d’Acció Social i Ciutadania en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), amb la coordinació de la docència d'eai|consultoria, i està adreçat als directors i directores de centres residencials i/o centres de dia d’atenció a gent gran.

El curs no té cost econòmic i té una capacitat per a 25 alumnes.

El curs té un format semipresencial, amb una durada total de 75 hores (25 hores en format presencial i 50 hores en format online a les aules virtual de la UOC).

Amb aquest format el Departament d’Acció Social i Ciutadania vol ajudar a fer compatible el seguiment del curs amb les exigències professionals i la vida personal de les persones que desenvolupen la seva feina en l’àmbit del serveis socials d’atenció a les persones grans.

Els objectius del curs són millorar la formació de les persones que gestionen els centres residencials d’atenció a la gent gran, especialment en relació al desenvolupament de les funcions de gestió de personal i gestió econòmica.

La metodologia d’ensenyament-aprenentatge és mixta, compaginant les tradicionals sessions docents presencials amb els recursos i el potencial que ofereix l’entorn de l’aula virtual de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Aquesta fórmula requerirà de la participació activa de les persones assistents al curs mitjançant la lectura de documentació, participació en foros de discussió i la realització de diverses activitats d’avaluació continuada.

Les persones assistents al curs que finalitzin i superin el procés global d’avaluació del curs rebran la corresponent certificació per part de la UOC i del Departament d’Acció Social i Ciutadania.

L’inici del curs està previst pel proper dia 22 de juny amb un petit taller virtual previ per a que els i les alumnes puguin conèixer l’espai virtual.

Les sessions docents començaran el dia 1 de juliol amb la primera sessió presencial del curs. L’activitat docent finalitzarà el 22 de desembre

Per a més informació del calendari previst i els continguts del curs, podeu consultar el programa complert a la pàgina web del programa de formació del Departament d’Acció Social i Ciutadania:

(Programa d’activitats formatives 2009 > Formació de Personal Directiu)

El Departament d’Acció Social i Ciutadania subvenciona de forma integra el cost del curs i les matrícules de les persones assistents.

Les persones interessades en assistir a aquesta activitat formativa podeu cursar la vostra sol·licitud de preinscripció complimentant online el formulari d’inscripció que trobareu en el següent enllaç:

El nombre de places d’aquest curs estan limitades a 25 persones. El termini d’inscripció finalitzarà el dia 18 de juny.

Tot i això, si abans d’aquesta data es cobreixen totes les places del curs, es tancarà el termini d’inscripció.

Per a més informació d’aquesta activitat formativa podeu adreçar-vos al Gabinet Tècnic fent un correu electrònic a gabinetestudis.benestar@gencat.cat o bé trucant als telèfons 93 483 15 89, 93 551 67 35 i 93 483 11 30.

Esperant que aquesta activitat formativa sigui del vostre interès.